Fryshuset Basket lanserar ny look och symbol

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 9/22/2022
verksamhet Fryshuset Basket plats Hammarby Sjöstad

Nu lanserar vi Fryshuset Baskets nya look och symbol som unga från klubben under 2022 varit med och tagit fram ihop med en designer. Symbolen kompletteras av en ny grafisk identitet och tillhörande merchendise. På hemmapremiären för Svenska Basketligan herr den 27 september visas den upp för första gången.

”Fryshuset Basket är en plats för alla, oavsett om man gått igenom tuffa saker eller haft en svår uppväxt. En plats för att ha kul men också en plats för alla som inte har någon annanstans att vara.”

”Inom klubben finns en undermedveten respekt för alla, för man vet att alla är här av en anledning. Det känns som man är en del av något större.”

”Alla som är med i vår basketklubb passar perfekt här, olikheter till trots känner man att man hör ihop och att man passar in.”

Så lät det när vi frågade våra unga basketspelare vad som utmärker Fryshuset Basket som klubb och det är också vårt underlag i framtagandet av symbolen och looken.

Lanseringen av symbolen och klubbens nya match- och träningskläder sker på hemmapremiären för Svenska Basketligan herr i Fryshuset Arena den 27 september kl 18.34. Volkswagen bjuder alla under 18 år på inträdet.
Kläder och merchendise går efter det att köpa via fryshusetbasket.se och byfryshuset.se.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår