Fryshuset Baskets släpper sin nya symbol – en Fenix

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 9/27/2022
verksamhet Fryshuset Basket plats Hammarby Sjöstad

Legenden om Fenixen är en om återfödelse och förnyelse, om att bli starkare av sina motgångar och resa sig upp, igen och igen. Den sägs återfödas ur askan av elden den brann i för att fortsätta leva för evigt.

”Värdegrunden är vår viktigaste kompass och står för den handlingskraft som uppstår när passioner, perspektiv, kunskap och generationer enas under samma tak. Vårt arbete bygger på kärlek och en tro på människan. Vi arbetar alltid för något – inte emot. Med en stark övertygelse om att när vi riktar energin rätt kan alla människor, med stöd av positiva sammanhang och medmänniskor, resa sig och gå framåt.”
– Urklipp ur Fryshusets värdegrund

”Den nya symbolen och looken kommunicerar Fryshuset Basket på ett effektivt sätt. Värdegrunden, historien och framtiden”, säger Martin Berger, som designat symbolen och looken.

Framtagandet av symbolen har skett tillsammans med våra unga spelare och speglar den kraft, kämpaglöd och gemenskap som finns i våra lag.

Beställ din merch på herrarnas hemmapremiär i SBL den 27 september kl 18:34. Mer merch släpps senare i oktober.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår