Fryshuset tvingas stänga ner verksamheten i Torsås på grund av bristande finansiering

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2023-05-24
plats Torsås

Fryshuset har under många år drivit viktig verksamhet i Torsås. Vår mötesplats har generösa öppettider på kvällar och helger och vi når många som inte känner sig hemma i andra sammanhang. Men eftersom vi inte har någon stabil finansiering har vi redan fått avveckla garaget för motorintresserade ungdomar och nu behöver vi även stänga ner mötesplatsen på Allfargatan i mitten av juni. Det har skett diskussioner med kommunen under ett par års tid, men det har inte lett till något konkret resultat. Efter stängning av mötesplatsen så är United Sisters den verksamhet som kommer vara kvar.

För att diskutera stängningen och bemöta ev. frågor från unga och andra intresserade arrangerar Fryshuset och Torsås kommun en öppen träff på Mötesplatsen på Allfargatan 16 nu på fredag den 26:e maj kl 18.00. Här kommer även kommunrepresentanter berätta mer om de aktiviteter som finns tillgängliga och om möjligheterna att starta egna föreningar. Varmt välkommen att delta i samtalet.

Kontakt

Per Sjölin, chef Fryshuset Sydost

Telefon: 0706758493

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår