Ge Ungdomar En Trygg Vuxenkontakt – United Sisters Coachverksamhet Gör Skillnad!

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2024-02-01
plats Malmö

Många unga människor står inför utmaningar i sina liv och önskar en trygg vuxenkontakt att dela tankar och erfarenheter med. Hos United Sisters strävar vi efter att erbjuda just detta genom vår coachverksamhet.

Vi på United Sisters har en coachverksamhet som i korthet fungerar på så vis att vi har en grupp volontärer som vi handleder och utbildar så att de kan paras ihop med de unga som söker sig till oss och fungera som en trygg vuxen för dem i ett år med regelbundna träffar varje vecka.

Dessa träffar är på ungdomens egna villkor, men förhåller sig också till vårt coach-material som är baserat på normkritiska och lösningsfokuserade metoder.

Vi är alltså inte någon behandlande enhet, men fungerar som ett stöd i vardagen och på så vis som ett komplement till de insatser vissa av ungdomarna redan är kopplade till. Många av de ungdomar som kommer till oss är väldigt glada för sin coach och beskriver att de hittat nytt självförtroende genom sina träffar med coachen, och att de fått möjlighet att slappna av och tänka på annat än det som kan vara jobbigt i deras liv under träffarna.

Om du känner en ung person som är intresserad av detta program, tveka inte att besöka vår webbplats och kontakta oss.