United Brothers i Fryshuset Malmö!

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2023-09-28
plats Malmö

Lansering av ett nytt projekt!

Efter United Sisters lanserar Fryshuset Malmö United Brothers!

Baserat på samma modell som sin föregångare, startar nu United Brothers som är en plats för att hitta vänner och gemenskap. Vi pratar om allt möjligt, till exempel om förväntningar, machonormer och om att utveckla en positiv identitet. Vi hittar också på roliga aktiviteter tillsammans.

United Brothers stödjer unga personers rätt att vara sig själva, och att följa sina drömmar och passioner. Vi samlar unga personer som tillsammans med våra vuxna gruppledare utbyter erfarenheter om det som händer i livet samt deltar i olika aktiviteter för att umgås och ha kul. Våra aktiviteter riktar sig till dig som är mellan 10-14 år.

Gå med i en United Brothers-grupp!

I en grupp träffar du vänner och lär känna dig själv tillsammans med andra. Ni pratar om allt möjligt, stort som smått, utforskar värderingar, utbyter tankar och erfarenheter, pratar känslor, deltar i olika aktiviteter och lär er nya saker. Varje grupp är unik och utformas av deltagarna själva och deras önskemål och behov.

Ni träffas, ett gäng i liknande ålder och ibland med liknande intressen. En eller två vuxna har ansvar för gruppen. Ni hänger ihop i en eller två terminer och träffas en gång i veckan.

Kontakta oss för mer information!

Samordnare United Brothers

Abdulmalik Maxamed | ✉️ abdulmalik.maxamed@fryshuset.se | 📞 076- 001 06 74

Verksamhetsansvarig

Joanna Borglind | ✉️ | 📞 076 001 06 26