US Volontärutbildning_24-25/02/24

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2024-01-24
plats Malmö

Ge en Ungdom Möjligheten att Växa – Bli Volontär hos United Sisters!

Många av oss minns känslan av att önska oss en vuxen att prata med, dela tankar med och helt enkelt ha roligt med under ungdomsåren. Hos United Sisters i Malmö uppmärksammar vi ständigt denna önskan hos stadsens unga och strävar efter att skapa meningsfulla relationer. Just nu söker vi engagerade volontärer som vill vara en del av vår verksamhet och göra en positiv skillnad i ungdomars liv.

Varför Bli Volontär hos United Sisters?

Att vara volontär hos United Sisters handlar om att uppmuntra unga att växa och utvecklas genom meningsfulla interaktioner. Genom att erbjuda stöd och vara närvarande i deras liv kan du göra världen större och mer tillgänglig för dem. Din roll som volontär är att vara en pålitlig vuxenfigur som ungdomarna kan lita på och dela sina upplevelser med.

Vad innebär det att vara Volontär hos United Sisters?

Som volontär kommer du att delta i aktiviteter och samtal med unga, skapa en atmosfär av öppenhet och förståelse. Du kommer att spela en viktig roll i att bidra till deras personliga tillväxt och självförtroende. Din närvaro kommer att vara en källa till stöd och inspiration, och du kommer att få möjlighet att göra verklig skillnad i någons liv.

Nästa Steg: Volontärutbildning 24-25 februari 2024

Om du känner att du har tid och engagemang att bidra till detta viktiga arbete, välkomnar vi dig att delta i vår nästa volontärutbildning. Den kommer att äga rum lördagen den 24:e och söndagen den 25:e februari 2024, från kl. 9.00 till 16.00. Under utbildningen kommer du att få verktyg och riktlinjer för att skapa meningsfulla relationer och förstå hur du kan stödja unga på bästa sätt.

Hur kan du Ansöka?

Intresseanmälan görs enkelt via följande.

För frågor eller för att boka en intervju innan utbildningstillfället, kontakta vår samordnare Maria. Du kan nå henne via e-post på maria@unitedsisters.org eller telefon 070-1234567.

Genom att bli en del av United Sisters som volontär ger du inte bara unga människor en vuxen att lita på, utan du bidrar också till en starkare och mer sammanhållen gemenskap.

Ta steget och ge en ungdom möjligheten att växa – bli volontär hos United Sisters!