Nyheter

Aktuellt om Fryshuset.

26 Jun - Nyhet

Välkommen till Fryshusets mingel i Almedalen – “Unga 2030”

Välkommen till Fryshusets mingel ”Unga 2030”. Nu har du chansen att tala med och inte om unga.

Fryshuset bjuder in till ett för Almedalen unikt tillfälle där du får mingla med våra ungdomsambassadörer och andra som brinner för samma sak som dig: att göra ungas röster hörda.

Under kvällen kommer en sneak peak av Fryshusets rapport ”Unga 2030 – tillsammans skapar vi hopp” presenteras av Fryshusets VD Johan Oljeqvist och våra unga ambassadörer. Ta chansen att prata med unga om hur de vill forma framtiden och hur vi tillsammans kan skapa ett samhälle där barn och ungas uppväxt präglas av hopp och framtidstro. Vi bjuder på somrig buffé, läskande alkoholfri dryck och transport ut till vackra Lullyhill med utsikt över havet.

Vad: Mingel tillsammans med Fryshuset och våra unga ambassadörer
När: Måndagen den 2 juli, 15:00-17:00.
Var: Lullyhill, ca 4 km utanför Visby vid havet (karta)
Anmälan: Anmäl dig till minglet HÄR Obs! Antalet är begränsat (50 platser).
Transport: Vi arrangerar bussresa från och till Visby, avgår 14.45 från Skeppsbron 1, rondellen intill Visby fängelse vandrarhem. Bussen går tillbaka till Visby 16.45. Vi rekommenderar även den vackra strandpromenaden på 4 km till Lullyhill.
Avanmälan: Då vi har begränsat antal platser är det viktigt att ni vid förhinder skickar ett mail till almedalen2018@fryshuset.se och meddelar detta.