Det här har jag gjort sen jag slutade Danscenters dansutbildning:

Jag har varit i L.A 3 gånger och tränat med några av dom största dansarna och koreograferna i världen. 2019 var jag med i Talang. Jag gjort ett flertal musikvideos, tv-framträdanden och reklamfilmer. Idag har jag över 375 000 följare på sociala medier och över 60 miljoner visningar.

Varför sökte du till Danscenters dansutbildning?

Jag hade fått tips om Danscenter via andra vänner som dansade. Det som satte spiken kistan var när jag var skidinstruktör åt en av lärarna på utbildningen.

Vad är det bästa med Danscenters dansutbildning?

Det är bästa med Danscenter är att du får en bred grund att stå på som du inte får någon annanstans. Du får också en bra inblick i branschen. Detta hjälpte mig sjukt mycket när jag sedan skulle ge mig ut på arbetsmarknaden.

Vad är det tuffaste med Danscenters dansutbildning?

Det tuffaste är omfattningen, hur mycket man dansar. Jag hade bara dansat hemma i min stuga innan jag började på danscenter så detta vara en stor omställning för mig. Det krävs en stark mentalitet och ett tydlig fokus för att ta sig igenom båda åren.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

Fortsätta att växa inom sociala medier och bredda ut till den amerikanska marknaden. Strävar även efter att jobba mer som koreograf/regissör

Ett råd till någon som funderar på att söka och gå Danscenters yrkesdansarlinje?

Se till för att du har bestämt dig för dansen är det du vill syssla med. Har du inte ett tydligt fokus kommer du att ha svårt och motivera dig när det börjar bli tufft. Ha också ett öppet sinne och absorbera så mycket kunskap du kan