Det här har jag gjort sen jag slutade Danscenters dansutbildning:

Jag flyttade till New York och gick på Sarah Lawrence College där jag tog en kandidatexamen i Fine Arts med inriktning dans. När jag kom tillbaka till Sverige 2018 koreograferade jag en föreställning för min grupp Unruly Gang tillsammans med Imen Mohamed på Kulturhuset Stadsteatern Vällingby, HÄR. Efter det turnerade jag med Imenella och Linda Pira under hösten och fick även tillfälle att jobba som dansare i New York och dansa i en video med Cardi B, göra liveshow med dancehallartisten Spice samt koreografera Hoodcelebrityy’s sommarhit “Walking Trophy”. Våren 2019 koreograferade och dansade jag i en ny föreställning för Riksteatern, IMELLAN, som gick på turné i tre månader, och direkt därefter gick jag på sommarturné med Imenella och den visade sig sen vara Sveriges största turné den sommaren. Jag har fortsatt turnera sen dess, arbeta som danspedagog på Kulturskolan samt koreografera och dansa på olika events. De senaste två produktionerna har jag även gjort musiken till. Jag och Unruly Gang är aktuella med residens på Kulturhuset Stadsteatern Husby hösten 2020.

Varför sökte du till Danscenters dansutbildning?

Jag ville stärka min teknik och mångsidighet som dansare, och även få smak på att dansa på heltid.

Vad är det bästa med Danscenters dansutbildning?

Kontinuiteten av träning, kvalitén på alla dansklasser samt variationen som de olika stilarna gav. Det var också väldigt givande att få dansa fulla föreställningar och uppleva produktionsbiten på riktigt.

Vad är det tuffaste med Danscenters dansutbildning?

Att få det mentala och fysiska att hänga med, det är en krävande utbildning och mycket hänger på att ta hand om sig och hålla fokus för att få ut maximalt som dansare.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

Jag vill koreografera mer men även stå bakom projekt som producent, jag vill även engagera mig mer i castingprocessen av produktioner samt jobba med att skapa musik till föreställningar.

Ett råd till någon som funderar på att söka och gå Danscenters yrkesdansarlinje?

Förbered dig både fysiskt och mentalt, var redo att ge allt och njut av lyxen av att ha så många klasser i veckan! Tro på dig själv, du klarar mer än du tror. XOXO