Linnéa Sonka, House

Se en video med Linnéa, se filmen här >>>.

Linnéa Sonka är utbildad dansare och har studerat på Juste Debout School i Paris, Åsa Folkhögskola 1-style linje i House och på Danscenters Yrkesdansarlinje. 

Linnéa brinner för undervisning och älskar se andra människor växa i sin dans och hon har lång erfarenhet av att arbeta på olika dansskolor runt om i Sverige. Hon arbetar även som koreograf och har bland annat satt upp föreställningen Unvolution på Dansens hus. Hon arbetar även mycket med dansfilm och har skapat/koreograferat bland annat dansfilmen #Tystdansa, Endeavour, Ashes med flera. Under 2021 spelade hon in en dansfilm med några av våra house elever på Danscenter Fryshuset – se filmen här >>> 

”Som danslärare går jag alltid in 100% med både energi och kärlek. För mig är det viktigt att se alla elever och peppa för den individuella utvecklingen. Jag tror på att positiv energi och dansglädje kan få vem som helst att växa både som människa och dansare. På mina klasser fokuserar jag både på den tekniska basen inom dansstilen men även på freestyle/improvisation. Mitt mål är att eleverna ska lämna danssalen starkare i sig själva, svettiga och glada!”