17 april, 2018 · Nyhet

Fryshuset Grundskola Västra i podcast om sina framgångar och metoder

Lyssna på Gabriella Persson och Murtaza Hussein i Anna och Philips Lärarpodcast. Podden utsågs 2017 till vinnare av Årets insats inom offentlig sektor 2017! Gabriella och Murtaza pratar om hur de, tillsammans med sina kollegor och elever, höjde skolresultaten.
29 mars, 2018 · Nyhet

Lyckad resa till Åre

Resan till Åre med Lugna Gatans deltagare blev återigen ett tillfälle för samarbete, utbildning, gemenskap och nya perspektiv. Stort eloge till våra deltagare som visat framfötterna och presterat bra i Lugna Gatans utbildningar.
23 mars, 2018 · Nyhet

Softa med oss på påsklovet!

Våra unga deltagare har planerat för ett riktigt tungt påsklov. Det blir futsalturnering i Ärvingehallen med @betongbollen. @_4west fixar turneringar i basket, kortspel och FIFA18 på Fryshuset i Husby. @Seiko och @Ray skakar loss i en workshop i afrobeat. De fixar också en tjejkväll med mat och snack om livet och orten. Välkommen!
14 mars, 2018 · Nyhet

Ny ordförande i föreningen KFUM Fryshuset Norra

Det är genom KFUM Fryshuset Norra som Fryshuset i Husby bedriver en stor del av sina sport- och kulturaktiviteter för unga och av unga. Igår hade föreningen årsmöte där bland annat en ny ordförande utsågs.
21 februari, 2018 · Nyhet

Softa med oss på Sportlovet

Ingen ska gå sysslolös på sportlovet. Hela veckan driver ortens unga aktiviteter tillsammans med Fryshusets personal. Vi håller DJ-kurs för tjejer, tjejkväll och killkväll, fitnessträning och MMA & dialog liksom turneringar i inomhusfotboll, kortspel och FIFA 18. Läs mer om du behöver anmäla dig inför någon av aktiviteterna. Allt är gratis! Välkommen!

Följ oss!

Hyra lokal

För idrott, kultur, events, möten och konferenser   Kontakta: husby@fryshuset.se  

Kontakta oss

husby@fryshuset.se

Lofotengatan 32-34 164 33 Kista