14 december, 2018 · Nyhet

Softa med oss på jullovet

Vi riggar ett riktigt skönt jullov med aktiviteter för unga av unga. Välkommen på basketturnering, tjejkväll, killkväll, fotbollsturnering och kortspelsturnering. Alla aktiviteter är gratis!
22 oktober, 2018 · Nyhet

Softa med oss på höstlovet

Välkommen att spendera höstlovets dagar och kvällar med oss. Vi har aktiviteter för alla mellan 12 och 20 år. Alla aktiviteter arrangeras av våra unga deltagare i verksamheterna 4west och Betongboll. Det blir en härlig stämning med snack, tävlingar och fina priser.
8 oktober, 2018 · Nyhet

Språket – ett måste för att lära sig annat

Jag är östgöten, adopterad från Sydkorea, som hittade hem först när jag kom till Husby. Som förstelärare här på skolan jobbar jag med språkutveckling. Det är ett samarbete mellan lärare och elev för att alla elever ska nå gymnasiebehörighet.
13 september, 2018 · Nyhet

RATS Teater har premiär på Fryshuset i Husby

Fryshuset i Husby, RATS Teater/Stockholms Universitet, Riksteatern och Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning inviger tillsammans en ny teater i Husby som involverar forskning och dialog i sina produktioner. Den första föreställningen är riktad till högstadiet och utforskar tillit och relationer på sociala medier.

Följ oss!

Hyra lokal

För idrott, kultur, events, möten och konferenser

 

Kontakta: husby@fryshuset.se

 

Kontakta oss

husby@fryshuset.se

Lofotengatan 32-34
164 33 Kista