Kontakt & synpunkter

Kontakta Fryshuset

Telefonnummer
08-691 76 00
Växeln är bemannad vardagar kl. 08:00-21:30 och helger 09:00-19:45.

Email
info@fryshuset.se
Fryshuset skolor: skola@fryshuset.se
Vill du komma i kontakt med någon anställd på Fryshuset skicka e-post till förnamn.efternamn@fryshuset.se (utan prickar på å,ä,ö)

Fakturaadress
Stiftelsen Fryshuset
C/O CogiDocs AB
Ref nr: xxxx
Box 398
737 26 Fagersta

Det går bra att mejla din faktura till:
ekonomi@fryshuset.se

Bankgiro
BG: 900-2767


Presskontakt
För pressfrågor och information om Fryshuset, kontakta vår nationella kommunikationsavdelning kommunikation@fryshuset.se
Välkommen även till vårt Pressrum.

Frågor om konserter
Har du frågor angående konserter och fotografering kontakta arrangören eller läs mer under fliken konserter

Övriga frågor
För övriga frågor kontakta info@fryshuset.se

Synpunkter

Vem som helst får gärna höra av sig till oss med förslag, synpunkter och klagomål. Fryshuset strävar alltid efter att problem blir lösta där de uppstår och med en bra dialog men du kan även lämna synpunkter här på vår hemsida.

Om du väljer att lämna dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig på dina synpunkter.

Vi tar alltid dina synpunkter på allvar och ser till att alla synpunkter kommer fram till närmsta chef. Statistik över synpunkter och klagomål sammanställs och redovisas månadsvis till ledningsgrupp på respektive plats samt årligen till styrelse.

Du kan även lämna dina synpunkter och klagomål direkt till personal i den aktuella verksamheten, till ansvarig chef för respektive enhet eller använda formuläret på den här sidan!

Vi behandlar de personuppgifter du lämnar i detta formulär för att kunna ta kontakt med dig och för att föra vidare information till verksamheterna det berör för uppföljning. Uppgifterna raderas efter ärendet är avslutat och rapportering är gjord enligt ovan. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.