Musiksatsning på Fryshuset i Stockholm

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 3/15/2022
plats Hammarby Sjöstad

2022 satsar vi extra på musik som passion här på Fryshuset i Stockholm. Redan hösten 2021 drog vi igång vår stora satsning Grammis+Fryshuset+YOU för att få in en större mångfald av unga i musikbranschen, och nu lanserar vi även vår scen för unga artister som får chans att uppträda för branschen en gång i månaden, musikkollo och musikproduktion för tjejer och icke-binära och mycket mer. 

YOU live

Sista torsdagen varje månad bjuder vi upp våra mest lovande up´n coming artister på Fryshusets scen i foajén för en AW där musikbransch och unga musiker kan mötas på de ungas hemmaplan. För alla unga som vill visa upp sin musik för branschen och för alla i branschen som söker talanger out of the ordinary. En shortcut från passion till profession. Information inför de olika tillfällena finns på @fryshusetsthlm eller under konserter och events.

Musikkollo

Under sommaren bjuder vi in till en veckas musikkollo på Fryshuset. Här kommer du ha möjlighet att testa på allt från att DJ:a, skriva egen musik, sjunga i studio och mycket mer. Läs mer om kollot här. 

Empower Productions

Nu satsar vi ännu mer på musikproduktion för tjejer och icke-binära och erbjuder studiosessions tre timmar i veckan året runt. Läs mer här.

Grammis+Fryshuset+YOU

Vår stora musikhelg för unga musiker återkommer även i år. Tillsammans med Grammis anordnar vi två heldagar där unga talanger får möta musikbranschen genom föreläsningar, workshops, A&R-lyssningar och scenframträdanden. Mer info finns på grammisfryshuset.se

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår