Påsklovsläger för tjejer och icke-binära

Under påsklovet välkomnar vi alla tjejer och icke-binära i åldrarna 13-19 år till ett kostnadsfritt läger i skärgården.

Vi åker ut till mysiga Ängsholmen där vi under två dagar kommer vi att varva aktiviteter med häng, god mat och spännande samtal. Vi kommer paddla, trampa trampbåt, klättra höghöjdsbana, köra olika utmaningar, äta god mat och de som vill kan också basta och bada. Det finns också tillgång till basket, fotboll, volleyboll, disco och soliga bryggor att hänga på.

Du behöver inte ha besökt fritidsgårdarna tidigare, utan alla är varmt välkomna att följa med. Bjud gärna med en kompis!

Tid och datum
12-13 april 2022
Samling i Fisksätra kl 08.15 tisdag 12/4, åter i Fisksätra 17.45 onsdag 13/4.

Boende, mat och packning

Vi bor i mysiga stugor med 10 bäddar i varje. Mat serveras av lägrets kök, och det är inga problem att lösa specialkost om det behövs. Vi kommer också att anpassa måltiderna så att det passar för dem som fastar under Ramadan.

Packa med varma kläder, ombyte, lakan, påslakan, örngott, handduk, badkläder, vattenflaska. Vi kommer skicka ut information via sms till alla som anmäler sig med påminnelse när lägret närmar sig.

Anmälan och kostnad

Anmäl dig så snart som möjligt till antingen info.fisksatra@fryshuset.se eller info.2an@fryshuset.se och meddela ditt namn, ditt telefonnummer samt telefonnummer till vårdnadshavare.

I och med deltagandet på lägret kommer du också att bli medlem i föreningen KFUM Ängsholmen som har hand om ön som lägret ligger på. Här kan du läsa mer om vad det innebär: https://angsholmen.kfum.se/bli-medlem/

Att delta på lägret är helt gratis. Medlemsavgiften samt alla andra kostnader för lägret står fritidsgårdarna för.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår