Specialtider

Vi erbjuder skateträffar för olika grupper olika dagar i veckan. Välkommen! OBS, endast skateboard under dessa tider.

Isbitarna

Måndagar 17.00-21.00
För alla tjejer/ickebinära 

Under Isbitarna håller vi endast öppet för alla skejtande tjejer och ickebinära. Vi peppar och inspirerar på brädan. Vi delar såklart med oss av de vi kan men om någon behöver extra coachning eller är helt ny på brädan så rekommenderar vi nybörjarskaten där vi har grymma coacher på plats.

Vårt mål med Isbitarna är att dessa tider så småningom inte ska behöva finnas, för att vi har lika mycket tjejer som killar och ickebinära skejtare i våran park och alla skejtar tillsammans.

Det brukar vara fullt ös på dessa tider så i street- och ramphallen lämnar vi plats åt skejtarna och använder våra andra utrymmen för häng. Nytt för i år är att vi utökar tiden med en timme, samt öppnar upp för alla åldrar igen!

Ålder: Alla åldrar

Veteranskate

Lördagar 10.00-12.00
Veteranskaten är öppen för alla våra medlemmar som hunnit fylla 30 år.
Det brukar vara bra ös på dessa tider, både i ramphallen och på streetytan!

Ålder: 30+

Nybörjarskate

Söndagar 10.00-15.00  

Nybörjarskaten är för dig som precis börjat skejta och vill lära dig grunderna. Vi har skatecoacher på plats och både bräda och skydd finns att hyra. Målet med nybörjarskaten är att efter ett tag känna sig så trygg på brädan och i parken att en kan lämna plats åt andra nybörjare just dessa tider och skejta under parkens övriga öppettider!

Ålder: 10:00-13:00 upp till 12 år

13:00-15:00 alla åldrar

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår