image

Ditt företags julgåva förändrar världen

I över 30 år har Fryshuset arbetat för att öka ungas inflytande i samhället och för en mer trygg och givande miljö att växa i.

Julgåva till FryshusetVi vill att samhället ska ta ungas åsikter och idéer på allvar eftersom vi är övertygade om att det bidrar till ett kreativt, lösningsinriktat och hållbart samhällsklimat som vågar tänka nytt och hitta nya, innovativa lösningar på aktuella samhällsutmaningar.

Därför skapar vi mötesplatser där unga syns, hörs och räknas. Vi ger dem verktyg att själva ta makten över sin framtid genom att ta tillvara på sin inre kraft och motivation.

En satsning på unga

Mer er hjälp får fler unga växa och utvecklas. De får chans att utöva sina passioner i trygga miljöer med en känsla av sammanhang och gemenskap. Unga i utanförskap får möjligheter att komma in i samhället med ökad social trygghet. Trösklarna till arbetsmarknaden för unga är ofta höga och med ert stöd kan vi hjälpa unga i jakten på ett första jobb eller med att starta och driva egna projekt.

Genom att ge en julgåva till Fryshuset visar ni att ni tror på Sveriges unga och vill investera i framtiden.

Hur gör jag?

Skänk er julgåva genom plusgiro: 90 02 76-7 bankgiro: 900-2767.
Märk med ordet ”Julgåva” + ditt företagsnamn och dina kontaktuppgifter.

Ni väljer själva vilken summa ni vill ge. Alla företag som ger en gåva från 10 000 kr och uppåt får tillsänt sig till:

  • Digitalt julgåvodiplom i PDF att skriva ut
  • Banners i olika storlekar till företagswebb
  • Förslag på inlägg i sociala kanaler
  • Mailsignatur/sigill

Vill ni skräddarsy er företagsjulgåva, undrar hur vi kan samverka mer eller har andra frågor så är ni varmt välkomna att kontakta: Susanne Ripa, susanne.ripa@fryshuset.se 076-001 06 05

Kort om Fryshuset

Stiftelsen Fryshuset är en ideell organisation som är religiöst och politiskt oberoende. Fryshuset bedriver ett 60-tal olika verksamheter på flera orter runt om i Sverige, där unga har möjlighet att utöva sina passioner, skapa och delta i ungdomsdrivna aktiviteter, utbildningar och arbete. Fryshuset arbetar för att samhället ska ta ungas åsikter och idéer på allvar efter övertygelsen om att det bidrar till ett kreativt och lösningsinriktat samhällsklimat där vi vågar tänka nytt och hitta nya lösningar. Läs om våra effekter och redovisningar här!

Fryshusets mål är att hålla hög kvalité inom alla interna processer och funktioner men att samtidigt inte ha mer än 13 procent i insamlings- och administrationskostnader. 2019 såg ut så här:

 

           

Ett annat sätt att stötta unga – anlita Fryshusets unga till din julfest
Genom att anlita våra unga till ert företagsevent får ni inte bara prisvärd kvalitetsunderhållning, ni ger dem även möjlighet till ett betalt jobb och en första rad på Cv:t. Läs mer här.

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår