image

Arrangera event på Fryshuset

Vi skapar kreativa event som förändrar världen.

Fryshuset har lokaler som passar alla typer av event – gala, mingel, fest, seminarium, konferens eller konsert. Allt överskott går tillbaka till Fryshusets verksamheter och varje evenemang som anordnas här skapar otaliga arbetstillfällen för unga. Det är så vi skapar enastående events som förändrar världen.

Självklart erbjuder vi hög teknisk kompetens och erfarna projektledare som kan navigera husets olika möjligheter och gästens specifika behov. Här finns allt från basketplaner till musikstudios och skatehall. Vad du än vill göra på ditt företagsevent ser vi till att lösa det. Vi kan erbjuda de flesta tjänster inhouse och har möjlighet att hjälpa till med innehåll, produktion och underhållning genom vårt nära samarbete med Fryshusets skolor, passioner och sociala verksamheter.

Med Stockholms mest värdebringande eventlokaler och en stor portion passion för det vi gör, jobbar vi hårt för att ert nästa event ska bli precis så som ni tänkt er och lite till!

Kontakta oss för event

Planerar ni ett arrangemang och vill veta mer om möjligheterna i våra salonger och rum? ​Kontakta oss på event@fryshuset.se med starttid, startdatum, antal personer och lite mer information om arrangemanget så återkommer vi så snart vi kan.

TIPS! Kan ni vara flexibla på val av dag kan vi vara flexibla med pris! Mejla till oss tidsperiod och antal personer till event@fryshuset.se och ange ”bästa pris” i ämnesraden så kontaktar vi dig med ett förmånligt förslag.