Caroline Roosmarks fortsatta stöd till Barn till Ensamma Mammor

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2021-11-12
verksamhet Barn till ensamma mammor

Varje år får vi ta del av Caroline Roosmarks kreation Sagolika kvinnor. I denna årliga kalender hyllas och porträtteras några av Sveriges modigaste kvinnor på ett sätt som inte bara lyfter dem utan visar kvinnors allmänna styrka. Utöver att Caroline använt sin fotografiska ådra för att lyfta kvinnor har hon sedan flera år tillbaka även stöttat Barn till Ensamma Mammor genom att från vart års intäkter skänka en del till verksamheten nationellt. Bara år 2020 och 2021 genererade detta engagemang i 210,000 kr som gick direkt till mammorna och barnen i Barn till Ensamma Mammor nationellt.

Utöver det finansiella stöd som Caroline gett Barn till Ensamma Mammor, har hon även ett uttalat starkt stöd till vår målgrupp ensamstående mammor och deras barn.

Ensamma mammor är en grupp som ibland kan ha svårt att få uppmärksamhet i bruset av alla andra som behöver stöd och det är viktigt att lyfta dem. Jag tror att man måste börja i grunden om man vill uppnå en positiv samhällsförändring och det gör man genom mammorna. Jag är lycklig att jag kan bidra till att fler mammor får ett sammanhang där de kan göra saker som de kanske annars inte haft råd med, att hitta en gemenskap och att barnen får göra roliga saker som blir till fina minnen, säger Caroline Roosmark.

Detta fleråriga engagemang fortsatte även under pandemins mest utmanade tider då Caroline fann kreativa lösningar för att skapa förra årets samt årets kalender, vilket ytterligare stöttade Barn till Ensamma Mammors målgrupp under den tuffa tiden. Hennes kreativa arbete har resulterat i en ny kalender för 2022 som nu släppts!

I samband med att den nya kalendern släppts vill vi lyfta Caroline och hennes arbete. Medan hon lyft och fortsätter att lyfta andra sagolika kvinnor runtom i Sverige, vill vi lyfta Caroline som en Sagolik kvinna då hennes kalender och stöd till vår verksamhet har varit och förblir en fantastisk insats som stöttar oss i vårt arbete med våra mammor och barn.

Läs även Carolines intervju med Fryshuset förra året.

Kalender Sagolika kvinnor kan köpas på Caroline Roosmarks hemsida.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår