Dags att nominera till Anders Carlbergs minnespris 2020

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2020-9-11

Nu är det dags att nominera en eller flera personer till Anders Carlbergs Minnespris 2020. Förra årets pristagare var fantastiska, men vi vet att det finns många fler som har gjort betydelsefulla insatser eller bestående avtryck som påverkare, uppstickare och unga förebilder i Anders Carlbergs anda.

Vi vill ha din nominering senast den 22 september. Läs mer nedan om hur du gör för att nominera. Pristagarnas namn tillkännages den 4 november.

Så här nominerar du!

Skriv namnet på den nominerade plus en kort beskrivning av vem det är och vad personen gör/har gjort som förtjänas att uppmärksammas. Om du har, lägg gärna till källor som länkar till artiklar, referenser eller liknande. Skriv även gärna vilken kategori/er du vill att personen nomineras i (juryn kan eventuellt välja annan kategori senare).

Mejla din nominering till Fryshusets Kommunikationschef Carin Balfe Arbman senast den 22 september på carin.balfe-arbman@fryshuset.se

Mer info

Läs mer om förra årets pristagare här.

Information om prisets bakgrund, kriterier, juryns sammansättning samt tidigare pristagare hittar du här: Anders Carlbergs Minnespris 2020 Info om

 

Foto: Jens Assur

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår