God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Fryshuset i Småland/Öland!

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2019-12-16
plats Nybro plats Torsås

 Mycket har hänt under året:

  • Vi har startat upp verksamheten Motorburen Ungdom i Torsås med över 70 motorintresserade unga på första träffen. De samlades på TSB parkering för att visa upp sina bilar, umgås, äta korv och tävla om fina priser.
  • Barn till ensamma mammor har sedan start för 8 månader sedan gått från 0 till 200 medlemmar och intresseanmälningarna fortsätter att trilla in. Hittills kommer medlemmarna från 8 olika kommuner. Under året har vi erbjudit massor med roliga aktiviteter, däribland en resa till Astrid Lindgrens värld, besök på A World of Dinosaurs, teaterföreställningar, älgsafari och mycket mycket mer. Nu inför jul planeras en julfest för att avrunda ett härligt år.
  • Våra mötesplatser i Nybro och Torsås har arrangerat mänger av aktiviteter för unga under året. Även på loven har det sjudit av aktivitet. Fryshuset i Torsås hade två fullsatta ”Kompisbios” under höstlovet, smygstartade julen med lite pepparkaksbakning och hade världens minsta domarklack på höstlovsfotbollen som ungdomssupporten arrrangerade. På mötesplatsen i Nybro har det också varit fullt av unga under höstlovet. Det har målats graffiti, tryckts tröjor, arrangerats skräckkväll, disco, filminspelning, hockey och mycket mer. Under sommarlovet gjordes vi utflykter med unga i alla åldrar. Älgsafari, glasbruk, minigolf, gocart, bad på Öland och mycket mer. Vi har även åkt till Alsterbro ett flertal gånger där barnen fått testa att åka vattenskidor, paddla kajak och padeltennis.

Vi ser fram emot 2020 då vi bland annat ska starta upp ett samarbete med MSB för att stötta unga i att känna att de är en resurs för samhället, en del av Sveriges beredskap och att de behövs vid kriser i deras lokalsamhälle.

Tack för i år alla fantastiska samarbetspartners, ungdomar och föräldrar. Tillsammans gör vi det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.