Lär dig mer om hedersnormer - anmäl dig till Elektras ambassadörsprogram

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2020-8-4
verksamhet Elektra plats Hammarby Sjöstad

Är du en person med starka åsikter, brinner du för rättvisefrågor och mänskliga rättigheter eller har du ett intresse och vill lära dig mer om hedersnormer?

Nu är antagningen öppen till Elektras Ambassadörsprogram på Fryshuset i Hammarby Sjöstad. Utbildningen är för dig i åldrarna 13–25 år och den startar tisdagen den 15 september med en rolig kick off!
Under höst, vinter och vår kommer vi träffas en gång i veckan och diskutera samt lära oss mer om olika sociala frågor, om demokrati, mänskliga rättigheter och allra främst om hedersnormer.

”Vad är heder?” är en vanlig fråga som förekommer i vår verksamhet – och med all rätt. Det är ett väldigt krångligt och komplext ämne, men det är också en anledning varför Elektra finns: för att tydliggöra vad Heder är. Vi utbildar och föreläser för yrkesverksamma, skolor, myndigheter och övriga aktörer som kommer i kontakt med utsatta unga, men erbjuder även stöd för unga som blivit utsatta för hedersproblematik.” – Elektra

 

Länk till anmälningsformuläret hittar du här!

Elektra är en nationell verksamhet och en del av Fryshuset med kontor i Stockholm, Göteborg och Kalmar.

På bilden: Malin Högberg till vänster, projektledare på Elektra Hammarby sjöstad tillsammans med Ali Shohani, Binta Dia och Soha Osman.
Foto: Lukas Meijer

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.