Poddserien - Mitt Uppkopplade Liv

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2020-4-28

 – Fryshuset och Samsung lanserar Podcasten Mitt Uppkopplade Liv

Samsung är en av Fryshusets samarbetspartners, och vi har i ett år jobbat med att främja ett hållbart digitalt liv för unga.

Nu lanserar vi podcastserien Mitt Uppkopplade Liv med syfte att dela med oss av lärdomar, insikter och rekommendationer. Podcasten bygger på vårt tidigare arbete där vi tagit fram en rapport för att lyfta ungas röster i frågan och arrangerat workshops och seminarium. Unga ambassadörer från Fryshuset leder podcasten och gästas av ungdomar, hjärnforskare, entreprenörer och digitala experter som delar med sig av sina erfarenheter och tips.

Teknikutvecklingen behöver sätta vår hälsa i fokus och stötta vårt mentala och fysiska välmående. Utvecklingen behöver också anpassa sig till framtida generationer som växer upp i ett alltmer digitalt samhälle. Tillsammans vill vi uppmuntra ett hälsosamt teknikanvändande genom att öka kunskap, ta fram verktyg och lösningar för ett hållbart uppkopplat liv.

Samarbetet är en del av satsningen Samsung Well Connected, som vill bidra till en långsiktig samhällsutveckling för ett hållbart, hälsosamt och intelligent uppkopplat liv i Norden.

Lyssna på poddserien där poddar finns eller här:

Ta del av rapporten här: Mitt Uppkopplade Liv

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.