Stort tack till alla som är med i Postkodlotteriet!

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 3/17/2022

Vid Svenska Postkodlotteriets Årliga Utdelning stod det klart att 59 ideella organisationer får dela på 1 032 384 224 kronor från Postkodlotteriet 2022! Fryshuset har fått 18 miljoner kronor i icke-öronmärkt stöd det här året, och sammanlagt genom åren har vi fått hela 206 500 000 kronor. 

– Stödet från Postkodlotteriet är otroligt värdefullt för Fryshuset. Det möjliggör för oss att agera där vi ser att behoven är som störst och göra de insatser som vi ser är de mest relevanta för unga, säger Fryshusets vd Johan Oljeqvist.

Med de medel Fryshuset fick 2021 har vi bland annat kunnat utveckla och kompetenshöja Fryshusets verksamheter, satsa mer på brottsförebyggande arbete och ge fler unga meningsfulla och inspirerande aktiviteter. Allt för att säkra ungas möjlighet till fortsatta positiva sammanhang och för att bidra till att stötta unga i deras mående, motivation och framtidstro under ett prövande år.

Tack till alla lottköpare!
Vi vill rikta ett stort varmt tack till alla lottköpare som genom sitt lottköp bidrar till vårt arbete med att ge bra förutsättningar för unga att växa, utvecklas och må bra!

#Postkodeffekten
Nära en miljon människor i Sverige är med i Postkodlotteriet. Hela överskottet från lotteriet går till ideella organisationer. Tack vare alla som är med i Postkodlotteriet kan organisationerna hjälpa fler människor, skydda fler hotade djur, göra fler insatser för klimatet och finansiera fler livsviktiga forskningsprojekt. Det här är #postkodeffekten. Tillsammans gör vi skillnad! 

Läs mer här >>

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår