Vi har 13 nya medlare!

Äntligen kunde vi genomföra den utbildning i DPC (Dialogue for Peaceful Change) som vi varit tvungna att skjuta upp sedan hösten 2020 på grund av pandemin!

Och kanske hade det att göra med att vi alla längtat tillbaka till den magi som uppstår när man får lära känna nya människor och tillsammans får lära sig något nytt under 5 intensiva dagar som det blev en mycket speciell vecka med fantastiska deltagare. Rummet var fyllt av kärlek, tårar och glädje när vi höll vår diplomering i fredags, och en stark vilja att ta med kunskapen om hur man medlar och hanterar konflikter ut i verkligheten.

De verktyg som vi lär ut under utbildningen är mer relevanta än någonsin i ett Sverige och en värld starkt påverkad av konflikt och förändring, och vi är mycket stolta över att Torsås, Nybro, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Husby har fått nya medlare som kommer att göra positiv skillnad för unga som befinner sig i konfliktfyllda miljöer.

Vi är också väldigt stolta över att Liam Sallmander och Shade Amao, två utbildare in training, tog det stora klivet att utbilda i rummet tillsammans med vår coach Courtnae Dunn och utbildare Linda Skogsby. Vårt community växer och vi blir fler och fler som kan sprida den viktiga kunskapen om hur vi kan förstå, hantera och medla i konflikt.

Om du vill veta mer om utbildningen kolla gärna in fliken ”Utbildningar”. Du kan också höra av dig direkt till sarah.dolah@fryshuset.se.

DPC är en utbildning som passar både unga och vuxna och vi kommer gärna och utbildar vid din organisation eller verksamhet.

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår