Viktig info om konserter och events på Fryshuset

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2020-3-11
verksamhet Event plats Hammarby Sjöstad

KONTAKTA ARRANGÖREN FÖR INFORMATION OM NYA DATUM FÖR KONSERTER SOM HAR FLYTTATS!

Regeringen beslutade den 11 mars att med omedelbar verkan stoppa alla sammankomster och events med mer än 500 deltagare. Beslutet, som påverkar flera av Fryshusets verksamheter, innebär att alla konserter, seminarier och idrottsturneringar med fler än 500 deltagare ställs in den närmaste tiden i syfte att minska spridningen av coronavirus.

For information in English please go here!

Det är idag inte klart hur länge åtgärden kommer att gälla. För säkerhets skull har flera arrangörer bokat om planerade konserter fram till och med 1 april. Vi bevakar noga myndigheternas uppdateringar och ber att få återkomma med mer information så snart situationen förändras. Här nedan listas de olika konsertarrangörerna och deras konserter på Fryshuset den närmaste månaden. Kontakta i första hand arrangören för information om biljetter, nya datum, etc.

LUGER

13 mars. Konserten med D-Block Europe är inställd. Arrangören meddelar att de jobbar på att kunna presentera ett nytt datum inom kort. Köpta biljetter återlöses automatiskt. Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas via mail av Luger. Kontakta Luger här: http://luger.se/kontakt

18 april. Konserten med M Huncho är framflyttad till 8 augusti. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet, enligt Luger. Om det nya datumet inte passar finns det möjlighet till återköp av biljetten, dock senast 18 maj. Kontakta i så fall biljettleverantören Ticketmaster direkt https://www.ticketmaster.se/event/m-huncho-biljetter/570927

Följ Lugers hemsida för aktuell information http://www.luger.se

LIVE NATION

14 mars. Live Nations konsert med Louis Tomlinson är inställd. Biljettköpare har kontaktats via mail.

23 mars. Set It Off, Håll koll på hemsidan

2 april. YBN Cordae, Nytt datum kommer inom kort – och köpta biljetter gäller även till det datumet. Håll koll här!

19 april. BBNO$, Håll koll på hemsidan

Konsertbesökare till Live Nations konserter rekommenderas följa https://www.livenation.se/ för uppdateringar om deras konserter. Där finns aktuell information om varje konsert.

TRIFFID DANGER

27 mars. Lamb of God Kreator och Power Trip. Konserten flyttas fram, nytt datum meddelas inom kort. Behåll din biljett då den kommer gälla till det nya datumet. Håll koll på arrangörens hemsida!

10 april. Magnum, Håll koll på arrangörens hemsida!

24 april. Conception, Konserten flyttas fram, nytt datum meddelas inom kort. Behåll din biljett då den kommer gälla till det nya datumet. Håll koll på arrangörens hemsida!

30 april. Joe Satriani, Håll koll på arrangörens hemsida!

Följe arrangörens hemsida. Där finns aktuell information om varje konsert. Kontaktuppgifter till Triffid Danger finns här: https://triffidanddanger.se/kontact/

EVENTIM

28 mars. Greyson Chance. Kontakta Eventims kundservice för mer information 0771 -130 150

Följ Eventims hemsida. Där finns aktuell information om varje konsert www.eventim.se

 

 

Mindre event

Vi ber er följa uppdateringar på vår hemsida kring event med färre än 500 personer. En del mindre event kan komma att flyttas eller ställas in.

 

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.