Nyheter

Aktuellt om Fryshuset.

18 Maj - Nyhet

Fryshusets Sara Azzazi med på Handelskammarens 100-lista

Vi är stolta över att Sara Azzazi, Relationschef på Fryshuset Region Syd och verksamhetsansvarig för Barn till Ensamma Mammor Göteborg står med på Handelskammarens lista över styrelsekompetenta kvinnor.

Syftet med 100-listan är att öka kompetensen och mångfalden i Sydsveriges bolagsstyrelser. Initiativet lyfter fram potentiella kvinnliga kandidater och Sara Azzazi är en utav dem!

”Jag har under de senaste 15 åren arbetat med social verksamhet med fokus på unga och att öka innanförskapet för våra unga. Som person är jag väldigt socialt engagerad, jag har ett stort hjärta och tar ett stort ansvar. Under åren har jag utbildat mig i MI, ART, COPE, konflikthantering, ledarskapsutbildningar, självstärkande metoder mm för att bygga på min kunskapsbank i arbetet med barn och unga samt för att själv hålla i utbildningar för målgrupp och yrkesverksamma. En del i mitt arbete har varit fokus på att sprida kunskap, vilket har varit bra och lärorikt då jag har blivit en van föreläsare och debattör. Jag tycker det är fantastiskt roligt och givande.

De senaste åren har jag velat prova på något annat och började då som marknadsföringsansvarig/ relationsförvaltare på Fryshuset i Malmö och Göteborg. Detta är något som jag brinner för då jag tycker det är extremt viktigt att fokusera på lösningar, hitta gemensamma vägar, långsiktiga hållbara samarbeten samt att inspirera andra i deras arbete. Jag tycker det är fantastiskt roligt att möta nya människor och att tillsammans hitta gemensamma vägar.”

Vill du ha kontakt med Sara – kontakta henne på Sara.Azzazi@fryshuset.se