image

Besök oss

Fryshuset Hammarby Sjöstad erbjuder en kreativ och utvecklande fritid där det allra mesta är möjligt. Vissa av våra unga hänger här för att snacka, pyssla och kolla film. Andra för att utbildas, bolla idéer, drömmar och starta projekt. Hos oss möts elever, unga entreprenörer, dansare, basketspelare, skejtare, kampsportare, filmare, skådespelare, projektledare, sångare och poeter – alla under ett tak.

Husets Öppettider

Husets öppettider står på vår förstasida och är vanligtvis 08.00-22.00 på vardagar, och 10.00-21.00 på helger. Receptionen stänger i regel en kvart tidigare.

Ibland kan vi ha öppet även utanför ordinarie öppettider. Våra verksamheter har exempelvis ibland särskilda öppettider som går utanför receptionens ordinarie öppettider. Dessa tider hittar ni på respektive verksamhets hemsida. Klicka på fliken ”verksamheter” här ovan och hitta den verksamhet ni är intresserad av att besöka.

För att kontakta våra Trygghetsvärdar dagtid:

Lamin: 073-9502315

Casio: 072-3012606

Kamaal : 076-0010824

Trygghetsvärdar kvällar & helger:

Faical: 076-0010781

Extra: 076-0010694

 

 

Våra aktiviteter & happenings

För att se vilka verksamheter som finns i Stockholm, klicka på fliken ”verksamheter” här ovan. Du kan även låta dig inspireras av vår broschyr, som finns både digitalt samt fysiskt på plats och som listar alla verksamheter, aktiviteter och happenings som är aktuella just i år. Klicka här för att komma till broschyren.

Studiebesök

Självklart går det att göra studiebesök på Fryshuset. Våra standardbesök tar ca 1 timme och det ger en helhetsbild av organisationen allt från historia och framväxt till verksamheter och metoder. Vi kan anpassa besöket efter eventuella önskemål om fokus, så som de sociala delarna, passioner etc. Maxantal vid studiebesök är 25 personer. Vi tar emot besök på vardagar mellan kl. 9.30-16.00.

Fryshuset i Stockholm tar emot flera studiebesök per vecka och för att inte belasta verksamheterna med resurser så tar vi ut ett standardarvode för varje studiebesök på 3000 sek + moms  – ett bidrag som går direkt tillbaka till våra verksamheter.

Vill du kombinera studiebesöket i Stockholm med en lunch eller fika så har vårt café & restaurang öppet alla dagar och serverar lunch varje dag mellan kl 11.00-13.00. Vill du förbeställa mat/fika så kan du kontakta dem direkt på fiket@fryshuset.se. Det går även bra att boka lunch i vår skolmatsal. Nämn det vid din bokning så ordnar vi det.

För att boka/intresseanmäla ett studiebesök, skicka in nedanstående information till studiebesok@fryshuset.se så kontaktar vi er.

Organisation/klass/grupp/företag:
Antal:
Önskat datum och tid:
Kontaktuppgifter (namn, mejl, telefonnr):
Fakturaadress:
Övrigt: 

Vill du göra studiebesök på Fryshusets Gymnasium?
Kontakta Gunnar Holm (rektor på Fryshusets gymnasium),  gunnar.holm@fryshuset.se

Vill du göra studiebesök på Fryshusets grundskola?
Kontakta Madeleine Sahlin (rektor på Fryshuset grundskola) Madeleine.sahlin@fryshuset.se

 

Fortfarande osäker på hur du tar dig till vårt Hus i Hammarby Sjöstad? Ingen fara! We got your back!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår