image

Besök oss

Fryshuset Hammarby Sjöstad erbjuder en kreativ och utvecklande fritid där det allra mesta är möjligt. Vissa av våra unga hänger här för att snacka, pyssla och kolla film. Andra för att utbildas, bolla idéer, drömmar och starta projekt. Hos oss möts elever, unga entreprenörer, dansare, basketspelare, skejtare, kampsportare, filmare, skådespelare, projektledare, sångare och poeter – alla under ett tak.

Husets Öppettider

Husets öppettider står på vår förstasida och är vanligtvis 08.00-22.00 på vardagar, och 10.00-21.00 på helger. Receptionen stänger i regel en kvart tidigare. För röda dagar och avvikande öppettider, klicka här.

Ibland kan vi ha öppet även utanför ordinarie öppettider. Våra verksamheter har exempelvis ibland särskilda öppettider som går utanför receptionens ordinarie öppettider. Dessa tider hittar ni på respektive verksamhets hemsida. Klicka på fliken ”verksamheter” här ovan och hitta den verksamhet ni är intresserad av att besöka.

För att kontakta våra Trygghetsvärdar dagtid:

Lamin: 073-9502315

Casio: 072-3012606

Kamaal : 076-0010824

Trygghetsvärdar kvällar & helger:

Faical: 076-0010781

Extra: 076-0010694

 

Våra aktiviteter & happenings

För att se vilka verksamheter som finns i Stockholm, klicka på fliken ”verksamheter” här ovan. Du kan även låta dig inspireras av vår broschyr, som finns både digitalt samt fysiskt på plats och som listar alla verksamheter, aktiviteter och happenings som är aktuella just i år. Klicka här för att komma till broschyren.

Studiebesök

Ni är hjärtligt välkomna att göra studiebesök för vi är både glada och stolta över att få visa och berätta om oss. Våra standardbesök tar ca 1 ½ timme med en rundvandring och det ger en helhetsbild av organisationen inom allt från historia och framväxt till verksamheter och metoder.

Vi tar emot Studiebesök på vardagar mellan kl. 8.30-17.00, och anpassar besöket utifrån vad som intresserar er mest.

Priset för ett Studiebesök varierar beroende på antal och omfattning från 500 – 3000 SEK + moms. Det blir ett bidrag som går direkt tillbaka till våra verksamheter.

Vill du kombinera studiebesöket i Stockholm med en lunch eller fika så har vårt café & restaurang öppet alla dagar och serverar lunch varje dag mellan kl 11.00-13.00.

Om ni har frågor kontakta, Tomas Almgren telefon 0739502212  tomas.almgren@fryshuset.se

Vill du göra en intresseanmälan direkt? Skicka in nedanstående information till studiebesok@fryshuset.se så kontaktar vi er.

Organisation/klass/grupp/företag:
Antal:
Önskat datum och tid:
Kontaktuppgifter (namn, mejl, telefonnr):
Fakturaadress:
Övrigt: 

Vill du göra studiebesök på Fryshusets Gymnasium?
Kontakta Gunnar Holm (rektor på Fryshusets gymnasium),  gunnar.holm@fryshuset.se

Vill du göra studiebesök på Fryshusets grundskola?
Kontakta Madeleine Sahlin (rektor på Fryshuset grundskola) Madeleine.sahlin@fryshuset.se

 

Fortfarande osäker på hur du tar dig till vårt Hus i Hammarby Sjöstad? Ingen fara! We got your back!