image

Anlita oss

Föreläsningar

Inom Fryshuset finns en rad olika expertkompetenser inom till exempel Normkritik, Hedersrelaterat våld och förtryck, ungas förflyttning, avhopp från såväl kriminalitet som extrema rörelser, konfliktlösning samt mycket mer. Vi kommer gärna och föreläser för er.

Skapande skola

Workshops Sexualitet, samtycke och relationer
Tillsammans med workshopsledaren som är illustratör och sexolog erbjuder Fryshuset konstnärliga workshops på följande teman:
 

  • Samtycke 
  • Maktstrukturer kopplade till kön och hedersrelaterat våld 
  • Normer och kön. 

Eleverna får testa på konstnärliga uttryck så som serieskapande och collage samtidigt som de får kunskap om sexualitet, samtycke och relationer. I enlighet med skolans uppdrag bidrar de olika workshopsen till att eleverna utvecklar förståelse för egna och andras rättigheter och förmedla betydelsen av att sexualitet och relationer präglas av samtycke. I enlighet med skolans mål ska workshopen bidra till att elever respekterar andra människors egenvärde samt deras kroppsliga och personliga integritet.
Workshopsen anpassas efter elever i årskurs 6-9. 

Breakdance 
Tillsammans med Fryshusets professionella dansare ges eleverna möjlighet att utforska hip hop som kultur och dans som uttrycksmedel. Eleverna får vanligtvis möjlighet att lära sig grunderna i breakdance men workshopen kan även anpassas så att möjlighet att testa locking, wacking, popping och house erbjuds. 

Breakdance utvecklar motorik, koordination och rytmkänsla på ett fysiskt och lustfyllt sätt. Här tränar du teknik, koncentration, styrka, balans och uttryck. Workshopen är anpassad så att alla som deltar ska få ut något av den, även du som aldrig dansat förut.  

Priser Skapande skola workshops

Lilla paketet:
Lilla paketet Passar för åk 6–9
Antal: Helklass Tid: 2
tim
7000 kr exkl. moms 

Stora paketet:
Passar för åk 6-9
Antal: Helklass
 
Tid: 3 tillfällen, á 2 tim
18 000 kr exkl moms

I priset ingår allt material samt två pedagoger som håller i workshopsen 

Kontakt

Telefon vxl: 08-691 76 00
E-post: infomalmo@fryshuset.se