Story

Idag har Ulf ett rum uppkallat efter sig på Fryshuset i Hammarby Sjöstad, som en hyllning och ett tack för betydelsefulla insatser. Ulf är en uppskattad gäst på Fryshuset på olika seminarier och events, som nu nyligen på utdelningen av Anders Carlbergs minnespris. På frågan vad Fryshuset och Anders Carlberg betytt för honom svarar han:

Anders var en av få människor som levde som han lärde. Absolut rak och hederlig ägnade han en livsgärning åt att hjälpa framförallt unga människor. Jag har den djupaste respekt för honom.

 

Fryshuset fyller 35 år och det firar vi genom att lyfta fram personer som har haft stor betydelse för Fryshuset, ända ifrån starten 1984 fram till idag. Stiftelsen Fryshuset bedriver idag ett 50-tal olika verksamheter på flera orter runt om i Sverige. Här har unga möjlighet att utöva sina passioner, skapa och delta i ungdomsdrivna aktiviteter, utbildningar och arbete. Fryshuset arbetar också för att samhället ska ta ungas åsikter och idéer på allvar efter övertygelsen om att det bidrar till ett kreativt och lösningsinriktat samhällsklimat där vi vågar tänka nytt och hitta nya lösningar.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.