Det här har jag gjort sen jag slutade Danscenters danslinje:

När slutade Danscenter började jag jobba på Daftö Resort i Strömstad som koreograf och produktionsassistent för underhållningen. Och även som showartist i showerna vi producerade. Nu sedan i somras jobbar jag som artist på Wallmans salonger Golden hits. Mellan detta har jag också jobbat mycket event för Shopping event/Showbiz event.

 

Varför sökte du till Danscenters linjer?

Innan jag gick Danscenter hade jag bara jobbat som sångerska. Så jag sökte till linjen för att jag helhjärtat ville satsa två år på dans och utveckla mitt artisteri. Jag valde just Danscenter dels för att det ingick så mycket mer stilar än bara jazz och balett och dels för att utbildningen var två år.

 

Vad är det bästa med Danscenters linjer?

Att man får dansa så många olika stilar och för att man får jobba med så många olika lärare och koreografer.

       

Vad är det tuffaste med Danscenters linjer?

Det tar väldigt mycket på kroppen att dansa så mycket varje dag. Det var nog det tuffaste, att orka med.

 

Hur ser dina framtidsplaner?

Mina framtidsplaner är att kunna fortsätta jobba på scenen med både dans och sång precis som jag gör nu. Jag vill gärna göra fler år inom Wallmans och sedan förhoppningsvis många andra produktioner. Jag hoppas också kunna satsa på mer produktion och koreograferade när jag själv känner mig klar på scen. Men det är nog långt kvar tills dess.

       

Ett råd till någon som funderar på att söka och gå Danscenters linjer?

Gör det. Det är mitt råd 🙂 Och stå upp för dig själv, du känner din kropp bäst.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.