Om Oslagbart

Oslagbart är en killgruppsverksamhet med idrott, konst och kultur i fokus. I samband med det kör vi även lockerrooms dialogprocesser. Projektet bedrivs genom grupper och individuell coachning som vi leder på Fryshuset, olika fritidsgårdar och ute i skolor.

Unga killar behöver stöd

Det kan vara en utmaning att vara en ung kille idag med en djungel av måsten, normer och föreställningar om hur man ska vara. För att växa behöver vi kärlek och bekräftelse, och vi jobbar med samtal för det är viktigt att få prata, reflektera och lära känna sig själv.

Våld är ofta synonymt med manlighet, många unga killar ser våld som en nödvändighet för att upprätthålla en maskulin identitet. Risken att utöva våld är högre för killar som instämmer i stereotypa uppfattningar om könsroller. Detta arbetar vi för att förändra!

Vi jobbar utifrån aktuell forskning om maskulinitet, normer och genus. Hos oss får unga killar hjälp och stöd att hitta och vara sig själva!

Anlita oss!

Vi erbjuder vår verksamhet till skolor, fritidsgårdar och andra verksamheter som jobbar med unga.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår