image

Om Fryshuset i Nybro

Fryshuset Nybro arbetar utifrån en gemensam tro på respekt­fulla möten där lusten att delta samt gemensamma intressen överbryggar motsätt­ningar och olikheter samt ökar förståelsen.

Tillsammans kan vi åstadkomma nya goda möten och berikande miljöer för unga, för vuxna som arbetar med unga och mellan generationer. Unga får då goda förutsättningar att bidra till samhället och andra medmänniskor, att vara med­skapande till sin egna goda uppväxt, ett gott liv och ett hållbart samhälle såväl just nu som i framtiden i Nybro kommun.

Ungdomsdrivna projekt
Hos oss på Fryshuset kan du få hjälp med att forma din idé till ett projekt genom ”Ungdomsdrivna projekt – Fryshusandan”. Du kanske har en idé, en tanke på något som du skulle vilja genomföra för och med några kompisar. Ett ex. på projekt som har jobbats fram och som drevs av unga i Nybro är den talangjakt som gick av stapeln före sommaren. Kom in och snacka med oss så kan vi berätta mer!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.