Johan Mix, Hiphop/Streetdance

Johan började dansa Hip Hop som barn år 2008 på en liten dansskola i Dalarna vid namn ”M&M dansskola. 2011 blev han introducerad till tävlings världen inom dans och började tävla inom organisationen SDO/SDL. Under senare år började han även lära sig andra stilar såsom popping, locking, house, jazz, modernt och även balett. 2019 tog Johan det stora steget att flytta till Stockholm för att börja på Diambra dance education.
Johan examinerades 2021 och jobbar idag aktivt som dansare och danslärare, har medverkat i musikvideor/uppträdanden med artister som Ambra Succi, Dr. Alban, Little sis Nora, Andreas Johnson m.fl. Utöver det är han även aktiv inom tävlingsdans och i battle-kulturen. Sedan 2011 har Johan rest runt och tävlat inom Hiphop och Electric boogie. 2019 landade han på en 4e plats i VM i Electric boogie/popping inom dansorganisationen IDO.
”Mitt mål som lärare är att alla som tar mina klasser ska känna att de för det första har kul, men också att de har fått med sig ny kunskap och material som kan hjälpa dem att nå sina mål! Som lärare har man ett stort ansvar att föra kunskapen vidare och inspirera nya generationer. På mina klasser kommer eleverna få material och verktyg som hjälper dem individuellt med deras dansutveckling! ”