image

Engagera dig för Frysbox

Vill göra skillnad för unga? Då ska du engagera dig i Frysbox!

Många ungdomar mår idag dåligt och riskerar att hamna snett. Det vill vi på Frysbox ändra på genom
att uppmuntra dem att ta ansvar, utveckla disciplin och förbättra sin självkänsla. Vi har därför utvecklat
en framgångsrik metod där vi kombinerar träning med dialog. Alla mellan 13-19 år kan delta i grupperna
minst en gång i veckan följt av gruppsamtal.

BLI STÖDMEDLEM

Som anhörig får du gärna bli stödmedlem för en valfri avgift mellan 200–5000 kr / år.

Så här går du tillväga: Gör det direkt via deltagarnas terminsavgiftsfaktura som skickas ut vid terminens början eller kontakta oss på ann.ossianson@fryshuset.se så hjälper vi dig vidare!

BLI DIALOGLEDARE

Som dialogledare representerar du Frysbox. Du tränar tillsammans våra ungdomar i pass som leds av professionella thaiboxare i världsklass. Efter varje träning håller du och övriga ledare i gruppsamtalen med ungdomarna. Utefter en utarbetad terminsplan som du som volontär har stor del i, bjuder ni in talare samt pratar om ämnen som jämställdhet, våld, konflikthantering, relationer och sociala medier.

Vi månar om att du ska trivas och förutom viss ersättning ser vi även till att bistå med vidareutbildning för att du ska utvecklas i din roll. Som dialogledare är det viktigt att du delar Fryshusets värdegrund.

BLI TRÄNARE

Som tränare representerar du Frysbox tillsammans med resten av teamet. Du tränar en av våra fasta grupper och/eller hjälper till och håller pass vid rekryteringsevent. Du gör en plan tillsammans med ledaren, där ni väver ihop träningen med dialogen efter.

Du blir en förebild för de unga du tränar och en viktig del i teamet, där vi har löpande dialog med varandra. Du får utbildning och coachning i det koncept vi jobbar efter samt arvode för passen. Det är viktigt att du delar Fryshusets värdegrund och trivs med att arbeta i ett socialt projekt.

ÖVRIGT ENGAGEMANG

Om du vill engagera dig i Frysbox eller har idéer om hur du kan bidra till verksamheten och vår utveckling så får du gärna höra av dig till oss!

 

Vill du göra skillnad för unga på något av ovanstående sätt? Mejla ann.ossianson@fryshuset.se för intresse eller frågor!