Om United Sisters

United Sisters stödjer unga personers rätt att vara sig själva, och att följa sina drömmar och passioner. Vi samlar unga personer som tillsammans med våra vuxna volontärer utbyter erfarenheter, samtalar om känslor och det som händer i livet samt deltar i olika aktiviteter för att umgås och ha kul. Våra aktiviteter riktar sig till dig som är mellan 10-20 år.

Gå med i en United Sisters-grupp!

I en grupp träffar du vänner och lär känna dig själv tillsammans med andra. Ni pratar om allt möjligt, stort som smått, utforskar värderingar, utbyter tankar och erfarenheter, pratar känslor, skapar olika aktiviteter och lär er nya saker. Varje grupp är unik och utformas av deltagarna själva. Ni bestämmer själva vad ni vill göra! Det kan vara skate, sport, yoga, olika former av kreativt skapande eller något helt annat. 

Ni träffas, ett gäng i liknande ålder och ibland med liknande intressen. En eller två volontärer som är över 23 år har ansvar för gruppen. Ni hänger ihop i en eller två terminer och träffas en gång i veckan.
Kontakta United Sisters i din stad för mer information!

Få en personlig Coach

Vill du ha ett extra stöd, någon som du kan ha kul med och som även finns där för att prata allvar? En vuxen som kan utmana, uppmuntra och peppa dig? En vuxen du träffar regelbundet och hittar på roliga saker med? Då har vi en personlig coach för dig! 

En coach talar inte om hur du ska leva, utan är ett stöd och bollplank som hjälper dig att växa och hitta dina svar och lösningar. Du och din coach träffas ungefär en gång i veckan. Det är ni som tillsammans bestämmer vad ni ska göra. Fika, snacka eller hitta på olika aktiviteter. 

En United Sisters coach är en vuxen kvinna eller ickebinär som är över 23 år. Hon har valt att vara med i United Sisters för att det är roligt och utvecklande och för att hon vill göra skillnad för någon som är ung. En coach engagerar sig ideellt, vilket betyder att hon inte får betalt för att vara coach.
Kontakta United Sisters i din stad för mer information!