Stöd oss

Vi är mycket tacksamma för bidrag och hjälp till vår verksamhet. Idag får vi bidrag från kommuner, regioner, myndigheter och privata stiftelser. Vi har även mindre inkomster från försäljning av vårt utbildningsmaterial. Var med och stöd oss du också!

Bli volontär

Är du över 23 år och vill hjälpa unga att växa? Att vara volontär för United Sisters är ett ansvarsfullt och glädjande uppdrag där du får möjlighet att hjälpa och stödja unga personer.

United Sisters verksamhet bygger på vuxna som engagerar sig ideellt. Att vara volontär passar dig som är över 23 år och som vill utvecklas i ett systerskap och är redo att engagera dig en gång i veckan under en till två terminer. Som volontär kan du vara coach, gruppledare eller läxhjälpare. Innan du blir volontär går du en kostnadsfri grundutbildning och lär dig om United Sisters metoder och verktyg. Du får sedan löpande handledning, både individuellt och i grupp.

Donationer

Ett annat sätt att bidra till vår verksamhet är att donera pengar. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Donera till Fryshusets 90-konto 90 02 76-7. Märk inbetalningen ”Gåva till United Sisters”. Vill du rikta bidraget till en speciell stad skriver du t.ex. ”Gåva till United Sisters, Göteborg”.

Vill ditt företag stötta oss?

Företag kan stödja United Sisters genom CSR-samarbeten. En CSR-volontär är någon som har möjlighet att vara volontär på sin arbetstid. Som företag ger ni er personal möjlighet att göra något värdefullt och stärka ett inre ledarskap genom att lära sig om våra metoder och perspektiv. Genom att engagera sig på arbetstid kan många volontärer träffa ungdomar under dagtid vilket är otroligt uppskattat av våra ungdomar. Andra CSR-uppdrag kan vara att bjuda på er kunskap, exempelvis genom att erbjuda United Sisters er kunskap inom PR och marknadsföring.

Kontakta United Sisters i din stad för mer information!