image

Besök oss

Fryshuset Hammarby Sjöstad erbjuder en kreativ och utvecklande fritid där det allra mesta är möjligt. Vissa av våra unga hänger här för att snacka, pyssla och kolla film. Andra för att utbildas, bolla idéer, drömmar och starta projekt. Hos oss möts elever, unga entreprenörer, dansare, basketspelare, skejtare, kampsportare, filmare, skådespelare, projektledare, sångare och poeter – alla under ett tak.

Husets Öppettider

Husets öppettider står på vår förstasida och är vanligtvis 08.00-22.00 på vardagar, och 10.00-21.00 på helger. Receptionen stänger i regel en kvart tidigare. 

Ibland kan vi ha öppet även utanför ordinarie öppettider. Våra verksamheter har exempelvis ibland särskilda öppettider som går utanför receptionens ordinarie öppettider. Dessa tider hittar ni på respektive verksamhets hemsida. Klicka på fliken ”verksamheter” här ovan och hitta den verksamhet ni är intresserad av att besöka.

 

Fryshuset Summer Edition – Lovely Days

Måndagen den 17 juni drar sommarlovet igång på Fryshuset! Det betyder GRATIS SOMMARLOVSAKTIVITETER för dig som är 10-20 år!

Ni som redan nu vill anmäla er till sommarens alla kurser, utflykter, aktiviteter och workshops kan göra det via den här länken: https://bit.ly/2W7cRGB

Föranmälan gäller endast kurser och utflykter, så om du bara vill komma och hänga utan att delta på någon specifik aktivitet behöver du inte anmäla dig i förväg. Det finns alltid roliga happenings och spontana aktiviteter att ta del av och vi har massa olika spel och annat på plats.

Första dagen för är måndag 17 juni, men du kan så klart droppa in vilken dag som helst under sommaren då vi har öppet.

Var? Fryshuset i Hammarby Sjöstad

När? Måndag-Fredag klockan 12-18 (stängt midsommarafton).

För mer information och schema vecka för vecka, kolla in Lovely Days hemsida här, eller deras instagram @fryshusetlovelydays

 

Studiebesök

Självklart går det att göra studiebesök på Fryshuset. Våra standardbesök tar ca 1 timme och det ger en helhetsbild av organisationen allt från historia och framväxt till verksamheter och metoder. Vi kan anpassa besöket efter eventuella önskemål om fokus, så som de sociala delarna, passioner etc. Maxantal vid studiebesök är 25 personer. Vi tar emot besök på vardagar mellan kl. 9.30-16.00.

Fryshuset i Stockholm tar emot flera studiebesök per vecka och för att inte belasta verksamheterna med resurser så tar vi ut ett standardarvode för varje studiebesök på 3000 sek + moms  – ett bidrag som går direkt tillbaka till våra verksamheter.

Vill du kombinera studiebesöket i Stockholm med en lunch eller fika så har vårt café & restaurang öppet alla dagar och serverar lunch varje dag mellan kl 11.00-13.00. Vill du förbeställa mat/fika så kan du kontakta dem direkt på fiket@fryshuset.se. Det går även bra att boka lunch i vår skolmatsal. Nämn det vid din bokning så ordnar vi det.

För att boka/intresseanmäla ett studiebesök, skicka in nedanstående information till studiebesok@fryshuset.se så kontaktar vi er.

Organisation/klass/grupp/företag:
Antal:
Önskat datum och tid:
Kontaktuppgifter (namn, mejl, telefonnr):
Fakturaadress:
Övrigt: 

Vill du göra studiebesök på Fryshusets Gymnasium?
Kontakta Gunnar Holm (rektor på Fryshusets gymnasium),  gunnar.holm@fryshuset.se

Vill du göra studiebesök på Fryshusets grundskola?
Kontakta Madeleine Sahlin (rektor på Fryshuset grundskola) Madeleine.sahlin@fryshuset.se

 

Fortfarande osäker på hur du tar dig till vårt Hus i Hammarby Sjöstad? Ingen fara! We got your back!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår