image

Powerhouse

Är du mellan 16-25 år och har en idé som kan bidra till en positiv samhällsutveckling? Vi stöttar dig att dra igång ditt eget projekt.

Många unga vill förändra, men det kan vara svårt att veta hur eller var man ska börja. Därför lanserade Fryshuset hösten 2018 Powerhouse där unga mellan 16-25 år kan få hjälp med att ta först steget till att bli en social entreprenör. Vår vision är att ge unga verktyg, kunskap och erfarenhet så att de kan vara med att påverka och bygga en hållbar framtid.

I Powerhouse har vi låg tröskel. Vi är första steget på resan mot att förverkliga sina egna idéer och bli en social entreprenör. Vi ger unga möjlighet att utvecklas, testa på och engagera sig i just det de brinner för. Vi ger stöd och hjälp att dra igång egna satsningar och projekt och coachar från idé till förverkligande. Genom våra olika samarbetspartners kan vi erbjuda kostnadsfria kurser, workshops, läger och tävlingar med fina priser.

Vi är en ständigt sjudande verkstad och hub, och du hittar oss i Foajén Hammarby Sjöstad, här eller på instakontot @fryshuset.powerhouse

Kontakt

address

Besöksadress

Mårtensdalsgatan 2-8
12030 Stockholm
address

Postadress

Box 92022
12006 Stockholm
phone

Telefon & email

powerhouse@fryshuset.se