image

Anlita oss

Fryshuset har funnits sedan 1984 och byggt kompetens om unga, tillsammans med unga. Välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda er.

Vår vision är att göra det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen! Det här gör vi genom att utveckla metoder och modeller för hur vi kan jobba med unga. Det här har vi gjort sedan 1984. Vi utbildar också ledare, pedagoger, beslutfattare och andra vuxna i våra metoder och modeller. Inom Fryshuset finns en rad olika expertkompetenser inom till exempel utbildning, ungas förflyttning, avhopp från såväl kriminalitet som extrema rörelser, anhörigstöd, konfliktlösning och medling, samt mycket mer. Vi kommer gärna och berättar mer för er. Vi erbjuder även studiebesök och digitala utbildningar.

Välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda er. Maila bokning@fryshuset.se eller fyll i formuläret längst ner på sidan.

Läs mer om våra metoder och verktyg. Läs mer om hur Fryshuset jobbar med kartläggningar. Läs mer om Fryshusets utbildningar och workshops. Läs mer om Fryshusets föreläsningar. Läs mer om studiebesök på Fryshuset. Läs mer om möjligheten till konferens och event på Fryshuset. Läs mer om hur Fryshuset arbetar med rådgivning och stöd.Referenser och evidens.

 

Vi på Fryshuset värdesätter din integritet och vårt mål är att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Här hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter.