image

Utbildningar och workshops

Fryshuset har funnits sedan 1984 och byggt kompetens om unga, tillsammans med unga. Välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda er.

Fryshuset är sakkunniga när det gäller unga, ungas förflyttning och ungas vardag. Vi erbjuder anpassade utbildningar och workshops på olika teman och utifrån olika utmaningar.

Exempel på utbildningar och workshops som Fryshuset håller:

Storytelling – Det här är mitt Sverige
En workshop med fokus på mötet mellan människor gjord av Fryshusets verksamhet Tillsammans för Sverige. Vi lyfter frågor som rör segregation, rättigheter och normer samt hur det är kopplat till möten eller ickemöten mellan människor. Vad händer när vi möts? Och vad händer om vi inte möts? Vad är fördomar och vad sker när vi agerar på dem?

IC-thinking
Integrative Complexity Thinking (ICT) är ett evidensbaserat program för unga med syftet att förebygga ett svartvitt “vi mot dem”-tänkande och främja förmågan att ta till oss olika perspektiv.

Att leda unga tillsammans
Utbildningen presenterar ett förhållningssätt som möjliggör utvecklingen av både barnets och den vuxnes potential där utveckling, mognad och fysiskt, psykiskt och mentalt välmående står i centrum.

 

Välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda er. Maila bokning@fryshuset.se eller fyll i formuläret nedan.

Vi på Fryshuset värdesätter din integritet och vårt mål är att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Här hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter.