Linnéa Sonka, House

Se en video med Linnéa, klicka här.

Linnéa Sonka är utbildad dansare på Danscenters Yrkesdansarlinje, Juste Debout School streetutbildning i Paris och Åsa Folkhögskola 1-style linje i House.

Linnéa har lång erfarenhet av att undervisa på olika skolor runt om i Sverige. Hon har även arbetat som koreograf på bland annat Danscenters yrkeslinje och satt upp streetdans föreställningen Deadlock tillsammans med sitt före detta crew Kaizen.

Linnéa brinner för undervisning och älskar se andra människor växa i sin dans. Hon har en stor kärlek till New Jackswing vilket kommer att lysa igenom på hennes hiphop klasser.

”Som danslärare går jag alltid in 100% med både energi och kärlek. För mig är det viktigt att se alla elever och peppa för den individuella utvecklingen. Jag tror på att positiv energi och dansglädje kan få vem som helst att växa både som människa och dansare. På mina klasser fokuserar jag både på den tekniska basen inom dansstilen men även på freestyle/improvisation. Mitt mål är att eleverna ska lämna danssalen starkare i sig själva, svettiga och glada!”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår