Ronja Strid, Streetdance/Hiphop

Ronja har sedan fem års ålder testat flera olika dansstilar, med åren har hon utvecklat ett stort intresse för just street och jazz. Hon går nu sista året på Fryshuset gymnasiums treåriga danslinje där ögonen öppnats upp för nya stilar och hon har blivit mer klassiskt skolad. Modern- och nutida dans, balett, improvisation och komposition samt house och hiphop är de kurser hon inriktat sig på. Ronja dansar även på Gravity som är en streetdance-baserad dansskola. Ronja har varit verksam inom dansundervisning sedan 14-årsålder och har erfarenheter inom undervisning av barn och ungdomar från 3-18 år. Hon har undervisat på Haninge dansstudio under flera år i street, jazz och showdans.
”På mina klasser strävar jag alltid efter individuell utveckling hos eleverna och att skapa en så trivsam miljö som möjligt där alla känner sig välkomna. För att få liv i stilkänslan hos de de äldre eleverna fokuserar vi mycket på hiphopens grundsteg och teknik. Vi jobbar även med att hitta våra egna uttryck i dansen, vilket vi gör med hjälp av improvisatoriska övningar. De yngre eleverna kan förvänta sig många lekfulla övningar där kreativiteten får flöda fritt. Målet med varje klass är personlig utveckling och att eleverna ska gå hem med ett leende på läpparna!”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår