Skatekollo

Skatekollo för våra unga skejtare!

 

Varje lov arrangerar Stockholm Skatepark ett skejtkollo för våra skejtare mellan 7-13 år. Vi erbjuder olika aktiviteter som tävlingar, utflykter till populära utomhusskateparker (sommarkollo), trickskola, filmstunder och en massa skate.

På plats har vi erfarna coacher, en skateshop samt en butik där vi säljer snacks och dryck. Lunch ingår i varje kollo som serveras av vårt egna fik här på Fryshuset, Kalles Kök

Kollon sker dagtid Mån-Tors/ Mån-Fre kl. 9.00-15.30

Håll koll på våra sociala medier, Instagram: stockholmskatepark eller Facebook: Stockholm Skatepark för information när loven närmar sig! Länkarna till anmälan släpps inför varje lov.

 

 

Höstlovskollo –  FULLBOKAT

Årets höstlovskollo samt reservlista är nu fullbokat. Vi är så glada att så många vill delta och önskar så klart att alla som anmält dig kunde delta, men dessvärre är det begränsade platser. Vi hoppas ni har överseende med detta och deltar på något av våra andra lovkollon framöver!

Jullovskollo

Info kommer närmre lovveckan

Sportlovskollo

Info kommer närmre lovveckan

Påsklovskollo

Info kommer närmre lovveckan

Sommarlovskollo

Mer info kommer närmare lovveckan.

Avbokning

  • Avbokningar som görs mer än 2 veckor innan start återbetalas summan exkl. en avbokningsavgift på 500kr
  • Avbokningar som görs mindre än 2 veckor innan start återbetalas ej.
  • Vid sjukdom eller skada som meddelas mindre än 2 veckor innan start krävs läkarintyg för återbetalning av summan exkl. en avbokningsavgift på 500kr

Frågor eller funderingar?
Maila: fanny.sahlberg@fryshuset.se

 

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår