image

Utbildning

Ett tryggt rum där personer som identifierar sig som tjejer kan engagera sig för systerskap och få verktyg att stå upp för sig själva och ta plats.  

Backautbildningen erbjuds till dig som identiferar dig som tjejer och är mellan 15-19 år. Varje utbildningstillfälle sätter fokus på olika ämnen som  uppmuntrar deltagarna till att stärka sig själv och andra. De olika utbildningsblockens namn är: Jaget, Backandet, Systerskapet, Entreprenörskapet och Backa Connect.

Efter färdig utbildning brukar vissa deltagare vilja gå vidare i någon form av påverkansarbete och då finns vi på Backa som stöd och vägleder arbetet framåt.  Oftast är det något av följande som målgruppen väljer att söka sig vidare till: 

  • Utbilda sig till Backaledare
  • Driva ungdomsdrivna engagemang
  • Delta i Backas verksamheter såsom Backa studios, Backa Art eller samtalsgrupper med viktiga ämnen som berör såsom kärlek, relationer, våld, vänskap, rasism etc. 
  • Gå vidare och engagera sig i andra verksamheter såsom Elektra, United Sisters, Queer the space, Tillsammans för Sverige mfl. 

Utbildningen sker löpande i Fryshusets lokaler i  Hammarby Sjöstad, Stockholm. Vid efterfrågan så kan vi absolut komma till andra områden för att hålla i utbildningen också.

Klicka på länken nedan för att säkra din plats till nästa utbildning:

ANMÄLAN TILL UTBILDNIG <3